Optive 10 ml
Očné kvapky OPTIVE nadväzujú na tradičné veľmi obľúbené a rozšírené umelé slzy Refresh od spoločnosti ALLERGAN. Prípravok OPTIVE 10 ml je novinka na trhu s umelými slzami, ktorá... viac »
od 8,75 €
- Pozitívne (18) |
- Kritické (0) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- velmi rychla ulava.. odporucam, NEmusite si vyberat cocky z oci..
- tazko sa zhanaju v kamennych obchodoch.. (vsetci v optikach a lekarnach ponukaju len kvapky refresh)
kedze mi nevyhovuju kvapky refresh, ktore vsetci optici odporucaju ku kontaktnym sosovkam, tak som hladala alternativu. Raz mi dosli tieto kvapky ako darcek k internetovej objednavke a su vyborne.. vrelo odporucam
- dlhodobá úľava pre moje suché oči,
- stačí kvapnúť jedenkrát ráno po 1 kvapke;
- trochu "ťažké, lepivé" viečka
- pocit potlačenia tvorby vlastných sĺz
z veľkého množstva umelých sĺz a ostatných prípravkov na zvlhčovanie oka, ktoré som vyskúšala, sú tieto pre mňa najlepšie, odporúčam ich ostatným
- - vyskusala som viacere druhy lubrikacnych kvapiek, Optive su pre moje oci najlepsie- dlhodobo ucinkuju, nestipu, po otvoreni sa daju pouzivat 6 mesiacov,/netreba vyhodit poloprezdnu flasku/ - jednoducho su super!!!
-prvu flasku kvapiek Optive som dostala ako darcek ku kontaktnym sosovkam, odvtedy pouzivam len tento druh, dokonca odporucam aj ostatnym, co sa stazuju na syndrom suchych oci
-staci nakvapkat na sosovky pred ich nasadeni a cez den podla potreby /u mna je to max 1x denne/-dlhodobo ucinkuju- tym padom mala flaska vydrzi dlhsie, ako niektore vacsie balenia
-vacsinu ocnych kvapiek treba vyhodit po 4 tyzdnov po otvoreni, no tieto sa daju pouzivat 6 mesiacov...vlastne mozeme pouzivat az do poslednej kvapky- netreba vyhodit poloprazdnu flasku, /takto sa cenovo drahsie kvapky stávaju lacnejsim, nez tie lacne/
-Optive by som odporucala kazdemu, co nosia kontaktne sosovky, alebo sa trpia na syndrom suchych oci, dokonca su vhodne po mensich urazov ,jednoducho Optive je vseliek pre Vase oci...
Zobrazujem 1 - 18 zo 18 recenzií